• Stort sortiment
  • Klarna betalning
  • Fraktfritt över 900:-
  • Snabb leverans (2-4 dagar)

NYA HANDTAG TILL KÖKET?

GÖR DITT VAL HÄR!

STORT SORTIMENT AV KÖKSHANDTAG - DÖRRHANDTAG - INREDNING

Vi erbjuder ett stort utbud av handtag och knoppar i hög kvalitet för köksluckor, garderobsdörrar, badrumsinredning och som inredningsdetaljer på möbler i hemmet.
Handla enkelt och smidigt dina nya knoppar och kökshandtag hos oss, alltid till bra priser och snabba leveranser. Vi har ett brett sortiment med 100-tals olika handtag och knoppar redo att förgylla ditt hem. Ofta med små enkla medel, som att byta handtag, förvandlar du ditt hem till en ny unik känsla. 

Vårt sortiment av inredning för köksskåp, kökslådor och garderober ger dig möjlighet att få ordning och att kunna uttnyttja skåp och lådor optimalt. 

SKÅLHANDTAG

HANDTAG

KNOPPAR

Handtag till köksluckor, badrumsinredning och möbler

Hos oss på Bytahandtag.se hittar du ett stort sortiment av handtag och beslag i hög kvalitet till hela ditt hem. Här finns garanterat det ni söker oavsett om det handlar om ett nytt kök, renoverar befintliga köksluckor eller ger gamla möbler ett lyft. Inget hem är det andra lika och smaken är personlig, därför erbjuder vi ett stort utbud som uppfyller både funktion och utseende i ditt kök eller hem.
Att bara byta handtag i ett befintligt kök kan göra underverk och är enkelt att själv göra. Genom att välja några av våra beslag, knoppar och handtag får köket en helt nytt utseende och känsla. Oavsett om man vill skapa ett lyxigt utseende, en lantlig stil eller ett modent intryck har vi de handtag och knoppar som passar.

Dörrhandtag

På samma sätt som att skapa ny känsla i köket med nya handtag kan man gör det samma i hemmet genom att byta dörrhandtagen. Vi har ett brett sortiment av dörrhandtag för innerdörrar i olika prisklasser och utförande. Välj mellan olika stilar och material som läderlindat, rostfritt, krom eller mässing. När man väljer dörrhandtag är det viktigt att främst tänka på hemmets övriga stilar så man får en helhet och känsla i inredningsdetaljerna.

Inredningslösningar till kök och garderober 

Vi har också ett brett utbud av praktiska inredningslösningar till skåp, köksskåp, garderober och bestickslådor. Du hittar utdragsmodeller till många olika storlekar av köksskåp, trådbackar, källsorteringskärl och inredning för kökslådor. Med våra köksskåpsinredningar får du praktiska och smarta förvaringmöjligheter genom att ta tillvara utrymmena på ett effektivt sätt.